Musikalisk temafest

Fester är alltid ett bra sätt att liva upp en helg eller för att fira speciella tillfällen i livet. Födelsedagar, nytt jobb, ny lägenhet och årsdagar. Det finns många anledningar att dra ihop ett gäng vänner och ha kul tillsammans och varför inte med ett musikaliskt tema?

Se ut som en stjärna

Utöver att ha riktigt bra musik, bra drinkar och snacks så kan utklädnad liva upp kvällen. Om temat på kvällen är musik så varför inte klä ut sig i maskeradkläder till Elvis Presley eller kom som en grupp med häftigt smink som KISS. Musikvärlden är full av spännande och glamourösa karaktärer att klä ut sig till. För att göra det enklare för dig och dina gäster kan du också välja att specificera maskeraden till ett årtionde eller en viss musikgenre.

Garantera att alla har kul med hjälp av roliga lekar med olika musikteman. Kör dansstopp, hela havet stormar eller gör ett musikquiz med din favoritmusik. Möjligheterna är oändliga.

Fyll på med energi

Glöm inte att fylla på med energi efter att ha skakat loss på dansgolvet. Det finns en mängd av olika recept att testa för att imponera på dina vänner. Vill du inte göra allting själv så ordna knytkalas och be alla ta med sig sin karaktärs favoritsnacks och dryck.

För att en fest ska bli riktigt lyckad får du inte heller glömma att pynta för att framhäva ditt tema. Färgglada lampor och discokulor kommer ge din fest känslan av ett hett dansgolv. Med hjälp av en rökmaskin kommer ljuset få ännu mer färg och lyster och dina gäster kommer att känna sig som riktiga stjärnor framför en publik. Finns instrument tillgängliga varför inte ha dem framme som dekoration eller för att uppmuntra till riktiga uppträdanden. Det kommer bli en kväll som du och dina gäster sent kommer att glömma.